08/08/2017

«El Quadern Gris» Dictat CatalàA2

Por Elena Guinart

Dictat «El Quadern Gris»

El Quadern Gris és una obra de l’escriptor empordanès Josep Pla, està escrita en forma de diari i explica com l’autor va haver d’abandonar Barcelona per l’epidèmia de grip del 1918 i torna a casa dels seus pares a Palafrugell, allà hi viu durant un any fins que torna a Barcelona i, finalment acaba just abans de marxar a París.

Vocabulari

A continuació, trobareu les paraules més destacades del dictat anterior en relació al nivell corresponent:

  • Abandonar: Partir d’un lloc.
  • Diari: libre on hom anota els esdeveniments de cada dia i sovint els pensaments propis.
  • Epidèmia: Malaltia infecciosa accidental i transitòria, que es difon a un gran nombre de persones d’un territori o regió determinats.

Dictats de tots els nivells a Dictando

Dictando és el portal de dictats online on trobaràs diferents exercicis per tots els nivells: A1, A2, B1, B2, C1 i C2 en varis idiomes.

Feedback

Els dictats son un tipus d’exercicis didàctics que ajuden a millorar tant la compressió auditiva i lectora, com l’expressió escrita. A més, a la secció de vocabulari podeu trobar explicades les paraules de més dificultat. D’aquesta manera, els nous conceptes seran més fàcils d’assimilar.

Ens podeu deixar als comentaris les vostres opinions, si us ha agradat el dictat, suggeriments pels pròxims, temes que us puguin interessar i compartir qualsevol dubte que us pugui sorgir.

Moltes gràcies també per deixar-nos 5 estrelles a iTunes i clicar m’agrada a iVoox espanyol, iVoox Català, iVoox Anglès. Recordeu també que podeu compartir aquesta pàgina amb els vostres contactes, per fer més gran aquesta comunitat.

Para estar al dia de totes les novetats podeu seguir-nos a twitter, facebook o entrar al grup de facebook.

Estigueu atents perquè pugem nous dictats cada dia!