09/08/2018

«Plou i fa Sol» Dictat Català A1

Por Elena Guinart

Dictat «Plou i fa Sol»

Plou i fa sol,

les bruixes es pentinen,

plou i fa sol,

les bruixes porten dol.

(cançó tradicional)

Vocabulari

A continuació, trobareu les paraules més destacades del dictat anterior en relació al nivell corresponent:

  • Plou:  Caure l’aigua dels núvols en forma de gotes.
  • Bruixes: Dona que practica la bruixeria.
  • Pentinen, pentinar,  Desembullar i ordenar els cabells, la llana, un manyoc de fibres, etc., passant-hi la pinta o una màquina pentinadora.
  • Porten, portar, Anar amb un vestit o dur posada una peça d’ornament.
  • Dol: Aflicció causada per la mort d’una persona estimada o, en general, per una gran desgràcia.

El Patrocinador

Ja que aquest dictat segueix sense patrocinador, t’agradaria ser sponsor? Es molt senzill, en primer lloc has de contactar amb nosaltres a través del formulari dels patrocinadors.

Resultat d'imatges de sponsor

Feedback

Els dictats son un tipus d’exercicis didàctics que ajuden a millorar tant la compressió auditiva i lectora, com l’expressió escrita. A més, a la secció de vocabulari podeu trobar explicades les paraules de més dificultat. D’aquesta manera, els nous conceptes seran més fàcils d’assimilar.

Ens podeu deixar als comentaris les vostres opinions, si us ha agradat el dictat, suggeriments pels pròxims, temes que us puguin interessar i compartir qualsevol dubte que us pugui sorgir.

Sobretot moltes gràcies també per deixar-nos 5 estrelles a iTunes i clicar m’agrada a iVoox espanyol, iVoox CatalàiVoox Anglès. A més, recordeu que podeu compartir aquesta pàgina amb els vostres contactes, per fer més gran aquesta comunitat.

També tingueu en compte que per estar al dia de totes les novetats podeu seguir-nos a TwitterFacebook o entrar al grup de Facebook.

Estigueu atents perquè pugem nous dictats cada setmana!