08/08/2017

«La siesta» Dictat Espanyol A1

Por Elena Guinart

Dictat «La siesta»

La siesta es una tradición española cada vez menos común, especialmente en las ciudades. El ritmo normal del día en España está dividido en dos periodos, mañana y tarde, con una pausa de dos o tres horas durante la comida.

Vocabulari

A continuació, trobareu les paraules més destacades del dictat anterior en relació al nivell corresponent:

  • Siesta: Sueño que se toma después de comer.
  • Tradición: Transmisión de noticias, composiciones literarias, doctrinas, ritos, costumbres, hecha de generación en generación.
  • ComúnDicho de una cosa: Que, no siendo privativamente de nadie, pertenece ose extiende a varios.
  • Periodos: Espacio de tiempo que incluye toda la duración de algo.
  • Comida: Lo que se come y bebe para nutrirse.

Dictats de tots els nivells a Dictando

Dictando és el portal de dictats online on trobaràs diferents exercicis per tots els nivells: A1, A2, B1, B2, C1 i C2 en varis idiomes.

Feedback

Els dictats son un tipus d’exercicis didàctics que ajuden a millorar tant la compressió auditiva i lectora, com l’expressió escrita. A més, a la secció de vocabulari podeu trobar explicades les paraules de més dificultat. D’aquesta manera, els nous conceptes seran més fàcils d’assimilar.

Ens podeu deixar als comentaris les vostres opinions, si us ha agradat el dictat, suggeriments pels pròxims, temes que us puguin interessar i compartir qualsevol dubte que us pugui sorgir.

Moltes gràcies també per deixar-nos 5 estrelles a iTunes i clicar m’agrada a iVoox espanyol, iVoox Català, iVoox Anglès. Recordeu també que podeu compartir aquesta pàgina amb els vostres contactes, per fer més gran aquesta comunitat.

Para estar al dia de totes les novetats podeu seguir-nos a twitter, facebook o entrar al grup de facebook.

Estigueu atents perquè pugem nous dictats cada dia!