08/08/2017

«Federico García Lorca» Dictat Espanyol A2

Por Elena Guinart

Dictado «Federico Garcia Lorca»

Federico Garcia Lorca fue un poeta y dramaturgo andaluz, nació el 1898 cerca de Granada y estudió en Madrid junto a personalidades como Salvador Dalí o Luís Buñuel. Viajó a Nueva York dónde se inspiró para sus poesias. Fue un autor referente de la cultura española en la Segunda República. Aunque tuvo posibilidades de exiliarse, fue fusilado durante el primer mes de la Guerra Civil.

Vocabulari

A continuació, trobareu les paraules més destacades del dictat anterior en relació al nivell corresponent:

  • Dramaturgo: Autor de obras dramáticas. 
  • Referente: Término modélico de referencia.
  • Exiliarse :  Expatriarse, generalmente por motivos políticos.
  • Fusilado: Ejecutar a alguien con una descarga de fusilería.

Dictats de tots els nivells a Dictando

Dictando és el portal de dictats online on trobaràs diferents exercicis per tots els nivells: A1, A2, B1, B2, C1 i C2 en varis idiomes.

Feedback

Els dictats son un tipus d’exercicis didàctics que ajuden a millorar tant la compressió auditiva i lectora, com l’expressió escrita. A més, a la secció de vocabulari podeu trobar explicades les paraules de més dificultat. D’aquesta manera, els nous conceptes seran més fàcils d’assimilar.

Ens podeu deixar als comentaris les vostres opinions, si us ha agradat el dictat, suggeriments pels pròxims, temes que us puguin interessar i compartir qualsevol dubte que us pugui sorgir.

Moltes gràcies també per deixar-nos 5 estrelles a iTunes i clicar m’agrada a iVoox espanyol, iVoox Català, iVoox Anglès. Recordeu també que podeu compartir aquesta pàgina amb els vostres contactes, per fer més gran aquesta comunitat.

Para estar al dia de totes les novetats podeu seguir-nos a twitter, facebook o entrar al grup de facebook.

Estigueu atents perquè pugem nous dictats cada dia!