08/08/2017

«El español» Dictat Espanyol A2

Por Elena Guinart

Dictat «El español»

El idioma español o castellano es una lengua romance que procede del latín hablado. Es la segunda lengua del mundo por el número de personas que la hablan como lengua materna.

Vocabulari

A continuació, trobareu les paraules més destacades del dictat anterior en relació al nivell corresponent:

  • IdiomaLengua de un pueblo o nación, o común a varios.
  • Latín: Lengua indoeuropea, originaria del Lacio, que hablaban los antiguos romanos y de la cual derivan las lenguas romances.
  • LenguaSistema de comunicación verbal y casi siempre escrito, propio de una comunidad humana.
  • Romance: Perteneciente o relativo a las lenguas romances.
  • Materna: Perteneciente o relativo a la madre.

Dictats de tots els nivells a Dictando

Dictando és el portal de dictats online on trobaràs diferents exercicis per tots els nivells: A1, A2, B1, B2, C1 i C2 en varis idiomes.

Feedback

Els dictats son un tipus d’exercicis didàctics que ajuden a millorar tant la compressió auditiva i lectora, com l’expressió escrita. A més, a la secció de vocabulari podeu trobar explicades les paraules de més dificultat. D’aquesta manera, els nous conceptes seran més fàcils d’assimilar.

Ens podeu deixar als comentaris les vostres opinions, si us ha agradat el dictat, suggeriments pels pròxims, temes que us puguin interessar i compartir qualsevol dubte que us pugui sorgir.

Moltes gràcies també per deixar-nos 5 estrelles a iTunes i clicar m’agrada a iVoox espanyol, iVoox Català, iVoox Anglès. Recordeu també que podeu compartir aquesta pàgina amb els vostres contactes, per fer més gran aquesta comunitat.

Para estar al dia de totes les novetats podeu seguir-nos a twitter, facebook o entrar al grup de facebook.

Estigueu atents perquè pugem nous dictats cada dia!