08/08/2017

«Cien Años de Soledad» Dictat Espanyol A2

Por Elena Guinart

Dictat «Cien Años de Soledad»

Cien años de soledad es una novela de Gabriel García Márquez, un escritor colombiano. La novela consta de veinte capítulos no titulados que siguen las aventuras de siete generaciones de la familia Buendía. La novela es un referente del estilo “realismo mágico” y ha inspirado a autores como Isabel Allende o el indio Salman Rushide, también ha inspirado a músicos y actores. Su autor ganó el premio Nobel de Literatura en 1982.

Vocabulari

A continuació, trobareu les paraules més destacades del dictat anterior en relació al nivell corresponent:

  • Constar: Dicho de una cosa: Ser cierta o manifiesta.
  • Generaciones : Sucesión de descendientes en línea recta.
  • Referente: Término modélico de referencia.
  • Inspirado: Inspirar, Sugerir ideas o temas para la composición de una obra literaria o artística.

Dictats de tots els nivells a Dictando

Dictando és el portal de dictats online on trobaràs diferents exercicis per tots els nivells: A1, A2, B1, B2, C1 i C2 en varis idiomes.

Feedback

Els dictats son un tipus d’exercicis didàctics que ajuden a millorar tant la compressió auditiva i lectora, com l’expressió escrita. A més, a la secció de vocabulari podeu trobar explicades les paraules de més dificultat. D’aquesta manera, els nous conceptes seran més fàcils d’assimilar.

Ens podeu deixar als comentaris les vostres opinions, si us ha agradat el dictat, suggeriments pels pròxims, temes que us puguin interessar i compartir qualsevol dubte que us pugui sorgir.

Moltes gràcies també per deixar-nos 5 estrelles a iTunes i clicar m’agrada a iVoox espanyol, iVoox Català, iVoox Anglès. Recordeu també que podeu compartir aquesta pàgina amb els vostres contactes, per fer més gran aquesta comunitat.

Para estar al dia de totes les novetats podeu seguir-nos a twitter, facebook o entrar al grup de facebook.

Estigueu atents perquè pugem nous dictats cada dia!