08/08/2017

«Ana María Matute» Dictat Espanyol A1

Por Elena Guinart

Dictat «Ana María Matute»

Ana María Matute nació en Barcelona el 1925, vivió en Madrid y escribió novelas como: Los Abel, Pequeño teatro, Olvidado rey Gudú y Luciérnagas. También escribió cuentos cortos. El tema principal de sus novelas es la Guerra Civil. Murió en Barcelona el 2014.

Vocabulari

A continuació, trobareu les paraules més destacades del dictat anterior en relació al nivell corresponent:

  • Novelas: Obra literaria narrativa de cierta extensión.
  • LuciérnagasInsecto coleóptero de algo más de un centímetro de largo, cuyo macho, de color amarillo pardusco, tiene forma de escarabajo, y cuya hembra, que carece de alas y tiene forma de gusano, despide una luz fosforescente.
  • Guerra Civil:  que tienen entre sí los habitantes de un mismo pueblo o nación.

Dictats de tots els nivells a Dictando

Dictando és el portal de dictats online on trobaràs diferents exercicis per tots els nivells: A1, A2, B1, B2, C1 i C2 en varis idiomes.

Feedback

Els dictats son un tipus d’exercicis didàctics que ajuden a millorar tant la compressió auditiva i lectora, com l’expressió escrita. A més, a la secció de vocabulari podeu trobar explicades les paraules de més dificultat. D’aquesta manera, els nous conceptes seran més fàcils d’assimilar.

Ens podeu deixar als comentaris les vostres opinions, si us ha agradat el dictat, suggeriments pels pròxims, temes que us puguin interessar i compartir qualsevol dubte que us pugui sorgir.

Moltes gràcies també per deixar-nos 5 estrelles a iTunes i clicar m’agrada a iVoox espanyol, iVoox Català, iVoox Anglès. Recordeu també que podeu compartir aquesta pàgina amb els vostres contactes, per fer més gran aquesta comunitat.

Para estar al dia de totes les novetats podeu seguir-nos a twitter, facebook o entrar al grup de facebook.

Estigueu atents perquè pugem nous dictats cada dia!